Intet barbord uden barstole

Et barbord kan give mange muligheder i indretningen, som de klassiske danske møbler ikke kan.

De danske hjem er ufatteligt traditionelle. Vores vægge er malet hvide, vi har en sofa og et sofabord stående i stuen. I sofaen er der en sofapude, og måske et tæppe. Vi har vores spisebord, og vi har vores spisestuestole.

Alle møblerne passer ind i alle hjem, for de er ikke er designet eller særligt specielle. De er for det meste klassiske og en smule kedelige.

Der er dog også nogle møbler som de færreste har. Et af disse møbler er et barbord!

Links på denne side er oftest reklame og fører dig til forskellige shops på nettet. Vælger du at købe noget hos dem, så tjener jeg en smule på salget. Det er ikke noget der koster dig ekstra!

Hvis man f.eks. placerer det smalle barbord ovre i hjørnet af stuen, så kan man stille sig over og drikke en øl med en god ven, mens andre sidder og ser fjernsyn og drikker the ovre i sofaerne. Det vil give mulighed for at få nogle hyggelige snakke i gang, og dermed også nogle hyggelige timer.

Det vil selvfølgelig være en god ide, at man har nogle barstole. Barstolene skal selvfølgelig sættes op ved barbordet. På den måde kan man fuldt udnytte af barbordet.

barstole ved barborde - barborde.dk

Man kan selvfølgelig også lave et festrum nede i kælderen. Dette kan især være anvendeligt hvis man har teenagere boende i huset, som har lyst til at holde en god fest. Man kan sætte en af de gamle klassiske 80’er bar op eller man kan passende sætte et smalt barbord op, og selvfølgelig nogle barstole. Barstolene og barbordet vil fungere som et naturligt samlingspunkts under festen. Hvis du har læst artiklen om barborde fra ILVA, ja, så kan jeg selvfølgelig kun anbefale at du tager et kig på ILVA’s mange fede barstole også.

Her er min egen favorit fra ILVA, Hype barstolen, enkel og elegant også fåes den i mange forskellige farver.

Hype barstol fra ILVA - barborde.dk

Hype barstol fra ILVA

Billede er lånt fra ilva.dk.

Dual Barstole og -bord i køkkenet

Hvis man har et mindre køkken, er det smalle barbord også her, super praktisk. Det kan bruges til at spise morgenmad ved, drikke aften kaffe, lave lektier og meget andet.

Hvis det er et barbord, hvor man har mulighed for at skubbe barstolen ind under, når man ikke bruger den/dem så er pladsen udnyttet optimalt.

Har man gæster har de mulighed for at nyde et glas vin ved barbordet, i køkkenet, mens du laver maden. Så kan man jo starte den hyggelige aften ud på den måde. Det vil både gæster og husets beboere sætte pris på.

Der er altså mange forskellige muligheder med et barbord og nogle barstole. De vil passe ind i de fleste danske hjem, og vil give mange gode muligheder og hyggelige timer. Slip fantasien løs i din indretning.

Hvis du har nogle gode ideer til, hvad og hvor man kan bruge et barbord, så kom bare med dem! Bare brug kontaktformularen.