Tilbud på barborde hos SACKit

Måske kender du allerede SACKit og det er måske endda ikke på grund af et barbord? 

Det er formentlig primært deres lækre lydprodukter du kender.

SACKit fra Aalborg har skabt et brand på supergod lyd i trådløse Bluetooth højtalere. Det er i hvert fald derfra, vi kender dem bedst.

Selvom produkterne måske ikke syner af alverden ved første øjekast, så prøv lige at smække en sang med noget tyngde på bas og trommer igennem.

Du vil måske blive overrasket…

Barbord i eg eller birk

Men nu er det jo altså barborde og tilbehør dertil (barstole) det skal handle om her på barborde.dk og så er det jo ganske praktisk at SACKit har barborde på programmet i deres Nordic serie.

Der findes et barbord i lyst egetræ og et i sortlakeret birketræ, og uanset hvilket af de to barborde du vælger, så får du et bord i højt, langt og slankt design, som ikke optager unødvendigt meget plads i din bolig, og dermed kan det stå i langt de fleste hjem.

Husk barstole til dit SACKit barbord

Vil I sidde ved jeres SACKit barbord, er det også en god ide at købe barstole, og derfor har SACKit fået designet flere forskellige barstole, i forskellige højder, som passer perfekt til barbordene, da de ligeledes er lavet i Nordic serien.

SACKit’s populære barstole findes i højderne 

  • 68 cm
  • 73 cm

men hvor barbordene findes i eg og birk, så findes barstolene i eg og bøg og i et rigtig pænt udvalg af sæder, så du har mulighed for at vælge de stole, som passer bedst ind i dit hjem.

Er du ikke helt sikker på, hvilket barbord du skal vælge, så tjek nogle af vores øvrige artikler.

Vi har blandt andet skrevet om barborde fra XL Møbler og ILVA –> Gå til forsiden af barborde.dk