Barborde i træ

Find et barbord i træ

Et fedt barbord i træ klæder de fleste af hjemmets rum, hvad enten det er køkkenet, køkken alrummet, stuen eller hvis du har et decideret barområde eller en god gammeldags slyngelstue.

Barborde kan også være praktiske i vinkælderen, da det har en god højde til, når du står oprejst.

En af de mest værdsatte features ved barbordet er udseendet. Barborde findes naturligvis i mange forskellige stile, så du kan nemt få et bord i et naturligt look såvel som at det kan være mere rustikt – især hvis bordet er lavet af mørkt eller massivt træ.

Barborde i træ kan såvel som alle andre barborde være både firkantede og endda kvadratiske ligesom det er ganske populært at have et rundt barbord.

Trætyper brugt til barborde

Der findes jo mange forskellige træsorter og derfor kan du også få barborde i forskellige slags træ. Nogle af de forskellige slags her på barborde.dk er:

  • Akacietræ
  • Mangotræ
  • Grantræ
  • Teaktræ
  • Egetræ

Og så finder du også en del barborde i genbrugstræ, så hvis du er en af dem (os), der kan lide genbrugsting, vil det være oplagt at gå efter et barbord i genbrugstræ.

Pleje af dit barbord

Når du vælger et barbord i træ, så skal træet behandles af og til for at beholde sit flotte udseende.

Denne behandling sker typisk med en lak eller en olie, og det gør, at dit bord fremstår flot og indbydende.

Er du ude efter et barbord i træ, som ikke kræver samme mængde vedligehold, så skal du gå efter et barbord i f.eks. træfinér eller MDF.

“MDF”, siger du så spørgende…

Og svaret er at MDF er et produkt af enten løvtræ eller nåletræ. Træet gennemgår en findelingsproces, så det ender som træfibre og herefter blandes det med voks og lim og det ender med at blive til en bordplade.

Så altså… Ønsker du et træbarbord der kræver et minimum af vedligehold, så skal du gå efter et bord i MDF eller træfinér.

Og du finder et stort udvalg af barborde i træ lige her på siden.

Viser alle 8 resultater